Over ons

Door hun constante focus op kwaliteit en innovatie, is Van Wezel Autoparts (onderdeel van Unipart Group of Companies (UK)) momenteel uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de europese distributie- en productiemarkt van automotive koeling- en plaatwerkdelen.

Vanuit de verschillende magazijnen in België (waaronder Tienen als hoofdmagazijn) en de bijkomende vestigingen te Duitsland, Oostenrijk, Tjechië, Nederland en Italië worden de wereldwijde klanten van Van Wezel beleverd.

Door de ervaring van meer dan 65 jaar kan Van Wezel momenteel U een aantal zeer sterke en betrouwbare merken aanbieden :
- Equipart (kwalitatief aan OE equivalente plaatwerkdelen)
- Hagus (spiegels en spiegeldelen)
- International Radiators (motorkoeling; airco & compartiment koeling).

Buiten dit gamma van niet-originele onderdelen, voorziet Van Wezel een zeer uitgebreid pakket aan originele onderdelen voor een complete herstelling van beschadigde en te repareren voertuigen.

De know-how en standaarden van de Van Wezel OEM- en R&D-afdelingen worden gereflecteerd op de ganse onderneming : een constant streven naar optimalisatie van kwaliteit en aanbod en dit d.m.v. sterke merken én een professionele klantenondersteuning.

Voor meer gedetailleerde inlichtingen, kan U steeds beroep doen op onze website www.vanwezel.be of kan U een persoonlijk onderhoud met één van de Van Wezel medewerkers aanvragen door te mailen naar info@vanwezel.be of contact op te nemen op ons centrale telefoonnummer (0032 (0)16 82 01 01).


Met vriendelijke groeten
Van Wezel Autoparts